Visie

In onze huidige maatschappij worden we continu geconfronteerd met diverse moeilijkheden in het leven. Het leven wordt alsmaar drukker, er wordt meer van ons verwacht, delen is belangrijker als beleven,... We geraken meer en meer in een dynamiek van 'wachten' & 'vergelijken' wanneer we kijken naar het oplossen van situaties en geluk.   

Als coach geloof ik sterk in het zelf-oplossend vermogen van mensen. 
Daarom starten we elk coachingstraject met het bekijken van jouw persoonlijkheidsstructuur. Hiermee krijgen we een beeld hoe je in het leven staat en waar het spreekwoordelijke schoentje knelt. Wanneer we hier meer zicht op krijgen, zoeken we samen naar gepaste oplossingen, voor jouw moeilijkheden, volgens jouw eigen sterktes en talenten.
Tijdens sessies staan we ook stil bij mogelijke valkuilen die op jouw levenspad kunnen komen en hoe je deze kan vermijden/aanpakken. 

Vanuit het standpunt dat de kracht intern te vinden is, werk ik met het grootste respect voor het eigen individu. De inhoud, tempo en doel wordt volledig bepaald door de persoon zelf.

20191030_120625.jpg
20210828_Matthias_6735-Edit-2.jpg

Aangenaam,
Ik ben Matthias!

Danser, verpleegkundige, echtgenoot, papa en steeds zoekende naar nieuwe uitdagingen en het verleggen van persoonlijke grenzen. Een perfecte omschrijving van hoe ik momenteel in het leven sta! Naast deze termen zie ik mezelf als een speelse en creatieve duizendpoot met een eeuwig en soms wat impulsief enthousiasme. 
 

In 2011 afgestudeerd als Bachelor Verpleegkunde A1: Sociale Verpleegkundige met nadien werkervaring binnen de sociale hulpverlening. Momenteel ben ik tewerkgesteld op de kinder- en jeugdpsychiatrie te Brussel. Ik ben eveneens actief als coach van diverse competitieteams (dans).
Daarnaast ben ik in continue vorming betreffend manieren van coaching, mindfullness en meditatie. 

Zelf heb ik, de laatste jaren, veel energie gestoken in mijn ‘eigen-zijn’ in kaart te brengen. Hierdoor kreeg ik zicht op wie ik was, ben en wie ik wil zijn. Dit maakte duidelijk over welke talenten en mogelijkheden ik beschik en voor welke valkuilen ik aandachtig moet zijn. Deze zelfkennis zorgde voor een enorme verschuiving binnen mijn levensvisie en –stijl.